Aktualności WEBINARIUM „NOWY PRACOWNIK W FIRMIE – OBOWIĄZKI INFORMACYJNE, WYPŁATA TRANSFEROWA, UMOWA O PROWADZENIE”, 28.02.2022 R., 07.03.2022 R.
01/02/2022 |

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego - Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości oraz Polski Fundusz Rozwoju Portal PPK serdecznie zapraszają do udziału w bezpłatnym webinarze "Nowy pracownik w firmie – obowiązki informacyjne, wypłata transferowa, umowa o prowadzenie", który odbędzie się w dwóch terminach do wyboru: 28 lutego 2022 r. i 7 marca 2022r.

Webinarium skierowane jest do pracodawców, osób odpowiedzialnych za kadry i płace, ale także do pracowników.

Każde spotkanie rozpocznie się o godz. 11.00  i będzie trwało ok 1h (prezentacja + sesja pytań i odpowiedzi).

W trakcie trwania webinarium będzie możliwość zadawania pytań do poruszanych zagadnień, na które uczestnicy otrzymają wyczerpujące odpowiedzi.

Szkolenie poprowadzi Mateusz Kozłowski, Regionalny Ekspert PPK, Polski Fundusz Rozwoju Portal PPK.

Osoby zainteresowane udziałemprosimy o zgłoszenie na adres mailowy: milena@unia.srem.com.pl lub telefonicznie: 698 074 659.

Po dokonaniu zgłoszenia prześlemy Państwu zaproszenie oraz alternatywnie link do spotkania.