Aktualności Webinarium „Firmy Jutra - jak z pomocą Internetu zdobyć klientów w nowej rzeczywistości”, 15.06.2021 r., godz.: 14:30
31/05/2021 |

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego - Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości serdecznie zaprasza do udziału w bezpłatnym webinarium nt. marketingu internetowego, którego celem jest przekazanie wiedzy jak z wykorzystaniem Internetu zdobyć klientów w nowej rzeczywistości.

Webinarium odbędzie się w dniu 15 czerwca 2021 r., godz.: 14:30.

Tematyka:

• jakie elementy mają wpływ na widoczność strony internetowej Twojej firmy w wyszukiwarce
  • na co warto zwrócić uwagę tworząc treści na stronę
  • jakie możliwości daje wizytówka na Mapach Google
  • jak zmierzyć ruch na stronie i wiele innych
  • oraz gdzie szukać wsparcia w ramach programu Firmy Jutra

Po zakończeniu szkolenia każdy z uczestników otrzyma dostęp do unikalnego kursu wideo, poświęconego analityce i reklamie w Internecie, linki do przydatnych narzędzi i kursów oraz możliwość wzięcia udziału w dyżurach eksperckich i indywidualnych konsultacjach z doradcą Google.

Firmy jutra to nowy, bezpłatny program edukacyjno-rozwojowy Google i Polskiego Funduszu Rozwoju w partnerstwie strategicznym z Operatorem Chmury Krajowej, którego celem jest pomoc firmom w dotarciu do klientów, którzy przenieśli się do świata cyfrowego oraz w zwiększeniu innowacyjności, dzięki adaptacji modeli biznesowych i wykorzystaniu rozwiązań chmurowych.

Spotkanie poprowadzi Karolina Maj - MBA, Konsultant ds. marketingu internetowego. Doradca w programie Firmy Jutra.

Trener oraz konsultant ds. marketingu internetowego, który z marketingiem ma do czynienia od 19 roku życia. Początkowo w mediach muzycznych jako redaktor naczelny oraz specjalista ds. PR, a następnie jako właściciel agencji marketingowej. Współpracowała z takimi firmami jak: 4fun.tv, VIVA Polska, Jetix Europe Ltd. (obecnie Disney). Uwielbia tworzyć nowe rozwiązania i wcielać je w życie - bawiąc się formą, kolorem i słowem. Bogate doświadczenie podpiera obszerną wiedzą zdobytą na czterech kierunkach studiów oraz w trakcie licznych szkoleń. W 2016 roku odebrała dyplom Master of Business Administration, przyznany przez Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. Od 2017 roku związana z projektami edukacyjnymi Google. W ramach Google Internetowe Rewolucje skonsultowała ponad 500 firm i przeprowadziła kilkadziesiąt szkoleń. Obecnie wspiera przedsiębiorców w rozwoju w ramach programu Firmy Jutra realizowanego przez Google oraz PFR. Dodatkowo również wykłada marketing na Akademii E-marketingu realizowanej przez Górnośląską Wyższą Szkołę Handlową w Katowicach.

Rejestracja odbywa się online, za pomocą formularza rekrutacyjnego https://events.withgoogle.com/firmy-jutra-witamy-w-programie/registrations/new/

Po zarejestrowaniu na wskazany w formularzu rejestracyjnym adres e-mail zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji wraz z linkiem do połączenia z webinarium.

Już teraz serdecznie zapraszamy do zapisywania się na webinarium!