Aktualności Warsztaty „Facebook w biznesie” – 05.12.2019 r., godz.: 10:00-15:00
15/11/2019 |

Warsztaty „Facebook w biznesie” – 05.12.2019 r., godz.: 10:00-15:00

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego - Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości serdecznie zaprasza na praktyczne warsztaty z zakresu efektywnego prowadzenia strony na Facebooku i poznanie jego funkcji, opcji, narzędzi i zmian w polityce reklamowej.

Dzięki szkoleniu dowiesz się jak w praktyce wykorzystać marketingowy potencjał Facebooka aby skutecznie komunikować się i poruszać się w przestrzeni działań organicznych Facebooka, jak skonfigurować swoją stronę firmową, jak dobierać treści, jak trafić do grup docelowych, jak zaplanować swoje działania i jak je analizować, działania płatne na Facebooku, obsługa Menadżera Reklam … oraz wiele innych, które każdy przedsiębiorca i obsługujący FB powinni wiedzieć o Social Media Marketingu!

Więc …

• Jeśli chcesz efektywniej promować swój biznes na Facebooku,
  • jeśli prowadzisz działalność i już chcesz ruszyć z Facebookiem,
  • jeśli chcesz zacząć działać na Facebooku z rozmachem,
  • jeśli nie wiesz jak go uzupełnić i rozruszać,
  • I jeśli chcesz nauczyć się profesjonalnie korzystać z Facebooka już dziś – to szkolenie jest dla Ciebie!

SZKOLENIE MA CHARAKTER WARSZTATOWY, UCZESTNICY PRACUJĄ NA WŁASNYCH LAPTOPACH.

WARSZTATY PROWADZONE BĘDĄ PRZEZ CERTYFIKOWANYCH TRENERÓW FACEBOOKA.

Warsztaty odbędą się 05 grudnia 2019 r., godz.: 10:00 - 15:00 w sali multimedialnej Biblioteki Publicznej im. Heliodora Święcickiego w Śremie, ul. Grunwaldzka 10.

Udział w warsztatach jest bezpłatny, zgłoszenia prosimy dokonywać telefonicznie pod numerem tel.: 698 074 659 lub e-mail: milena@unia.srem.com.pl

LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!