Aktualności Sukces kobiecy dawniej i dziś - nowa edycja
19/06/2020 |

Sukces kobiecy dawniej i dziś - nowa edycja

Zapraszamy na warsztaty edukacyjne!

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego – Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości serdecznie zaprasza kobiety z Wielkopolski, a w szczególności z regionu śremskiego, do udziału
w projekcie pt.: „Sukces kobiecy dawniej i dziś” i cyklu 4 BEZPŁATNYCH warsztatów edukacyjnych:

1. „Kobieta operatywna – praca organiczna a współczesny model Kół Gospodyń Wiejskich” – to warsztat czterodniowy skierowany głównie do członków KGW i ich sympatyków. Będzie się składał z trzech mini warsztatów: modelu biznesowego w ujęciu prywatnym i zawodowym, personal branding – szkolenia z zakresu budowania własnej marki oraz questingu – warsztatów, które są nowoczesną metodą poznania i interpretacji dziedzictwa kulturowego wsi. Miejsce realizacji – gmina Książ Wlkp.
2. „Życie to komunikacja” – warsztat jednodniowy dla kobiet, które chcą poznać tajniki skutecznej komunikacji. Miejsce realizacji - gmina Śrem
3. „Marianna i róże – o savoir vivre i kulturze” – warsztat jednodniowy interaktywny wokół stołu, w tym: przygotowanie stołu, zastawy, serwowanie potraw, maniery przy stole, rodzaje przyjęć dawniej i dziś. Miejsce realizacji: gmina Dolsk.
4. „Tekla i jej sposób bycia” – jednodniowy warsztat z zakresu protokołu i etykiety biznesowej w praktyce dawniej i dziś. Miejsce realizacji - gmina Brodnica.

Trenerzy: Renata Brukiewicz, Ewa Biały, Wiesława Franczak, Monika Bulińska, Anna Michalak

Kontakt i zapisy: unia@srem.com.pl, tel. 61 28 32 704 lub bezpośrednio w biurze Unii (Śrem, ul. Okulickiego 3).

Udział w warsztatach jest bezpłatny, obowiązują wcześniejsze zapisy!!! Liczba miejsc jest ograniczona!

Nasi partnerzy:
Ogólnopolskie Stowarzyszenie „Z muzyką do ludzi”
Centrum Kultury Książ Wlkp.
Biblioteka Publiczna Miasta i Gminy Dolsk
Stowarzyszenie Miłośników Dziedzictwa Narodowego im. gen. Józefa Wybickiego
Śremski Ośrodek Kultury
Szkoła Podstawowa im. Emilii Sczanieckiej w Konarzycach