Aktualności Spotkania konsultacyjne - WTORKI Z RODO…… czy prowadzę firmę zgodnie z RODO?
13/07/2018 |

Spotkania konsultacyjne - WTORKI Z RODO…… czy prowadzę firmę zgodnie z RODO?

Jeśli chcielibyście Państwo zweryfikować czy prowadzicie firmę zgodnie z RODO oraz

• czy dopełniliście Państwo wszystkich formalności związanych z wprowadzeniem RODO,
  • co powinna zawierać umowa powierzająca innemu podmiotowi przetwarzanie danych,
  • kto musi powołać inspektora ochrony danych,
  • jakie obowiązki ma pracodawca w zakresie wprowadzenia monitoringu,
  • kto musi stworzyć rejestr czynności przetwarzania,
  • i wielu innych kwestii problemowych.

to serdecznie zapraszamy na WTORKI Z RODO … czy prowadzę firmę zgodnie z RODO ?

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego – Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości organizuje indywidualne konsultacje dla przedsiębiorców, podczas których ekspert ochrony danych osobowych zweryfikuje wprowadzone procedury i przedstawi opinie i wyjaśnienia dotyczące stosowania nowych przepisów w odniesieniu do Państwa działalności.

Konsultacje prowadzić będzie Pan Tomasz Kirstajn – adwokat, członek Wielkopolskiej Izby Adwokackiej od 2006 roku. Założyciel Adwokackiej Kancelarii Prawa Gospodarczego Legeon w Lesznie, prowadzący kompleksową obsługę prawną przedsiębiorstw z branży przemysłowej, budowlanej i usługowej. Służy pomocą spółkom z kapitałem francuskim, niemieckim i amerykańskim. Swoje zainteresowania skupia na zagadnieniach z zakresu prawa handlowego i spółek, umów oraz prawnej strony procesów optymalizacyjnych usprawniających działania przedsiębiorców. Arbiter przy Sądzie Arbitrażowym WIPH w Poznaniu, gdzie orzeka w sporach międzynarodowych.

Spotkania konsultacyjne odbędą się we wtorki:  24 lipca 2018 r., 31 lipca 2018 r., 07 sierpnia 2018 r., godz.: 9:00 - 13:00, miejsce: ul. Okulickiego 3, 63 - 100 Śrem

Udział w spotkaniu jest bezpłatny, po uprzednim zgłoszeniu pod numerem tel.: 698 074 659 lub e-mail: milena@unia.srem.com.pl

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!