Aktualności Doing business in France – konferencja online dla przedsiębiorców
15/02/2022 |

Doing business in France – konferencja online dla przedsiębiorców

Zachęcamy do zapoznania się z poniższą ofertą Wielkopolskiego Funduszu Rozwoju w Poznaniu na temat spotkania biznesowego dla przedsiębiorców, którzy prowadzą lub planują rozszerzyć swoją działalność na rynek francuski:

relacje biznesowe we Francji? Jak działać na tym rynku, również w sektorze e-commerce? Dla których branż są największe szanse? Jak sprawdzić wiarygodność kontrahenta? Jaka jest etykieta biznesu i przyszłość polsko-francuskich relacji gospodarczych? W jaki sposób sfinansować wejście na rynek francuski? Nie tylko na te pytania opowiedzą doskonali eksperci, praktycy biznesu, którzy mają doświadczenia we współpracy z partnerami biznesowymi z Francji i działają na tamtejszym rynku.

Francja jest jednym z najważniejszych partnerów handlowych Polski. Po brexicie stała się trzecim rynkiem zbytu krajowych towarów. Rynek ten cechuje wymagająca specyfika. Podczas konferencji „Doing business  in France” specjaliści przybliżą, jak z sukcesem dokonać ekspansji zagranicznej w tej destynacji i uniknąć niepożądanych trudności.

Serdecznie zapraszamy. Udział jest bezpłatny. Prosimy o rejestrację drogą mailową – wydarzenie@wfr.org.pl lub za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie: https://bit.ly/konferencja_WFR

Link do spotkania zostanie wysłany dzień przed wydarzeniem.

Konferencje z serii „Doing Business in…”  to ceniony przez przedsiębiorców cykl spotkań, podczas których każdorazowo omawiane są możliwości ekspansji zagranicznej w innym kraju. Forum wymiany wiedzy i doświadczeń umożliwia uczestnikom poznanie realiów biznesowych oraz możliwości kooperacji z międzynarodowymi partnerami. Specyfikę zagadnień gospodarczych przybliżają eksperci branżowi i praktycy biznesu operujący na rynku, któremu poświęcone są poszczególne konferencje. Organizatorem wydarzenia jest Wielkopolski Fundusz Rozwoju sp. z o.o.

Program wydarzenia - pobierz